Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paris, mitt hjärta blöder


Tombe la neige


Iskylans terror
vintern har redan kommit
tombe la neige

Tårar och snö ska falla
iskall är vinden idag


Tombe la neige
Tu ne viendras ce soir
Tombe la neige . . .
                      Salvatore Adamo

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-11-14 14:04



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Jaa... snön faller o isens terror är hård
över Paris o resten av Världen...
Gud var oss nådig o ge oss en tidig
inre o yttre vår för att smälta isen
o låta Kärlekens Vår blomma
i Hatets smältvatten...!

Mycket fin beskrivning av den istid
som drabbat oss...
2015-11-16

    Dan Myrbeck
ISkall är
vår värld.
2015-11-16

  Bibbi VIP
5 Mos. 33:27
2015-11-16

  anits VIP
Häller med Senta. Det är nog bara början vi sett nu.
2015-11-16

  ResenärGenomLivet VIP
Tragiskt, men kanske inte oväntat...
2015-11-16

  Lars Hedlin
In memorian <3 krm
2015-11-16

  Respons VIP
Vi sörjer med Paris
2015-11-16

  Chawa VIP
Gripande förmedlat och speglar en tid av mörker, terror och sorg...
2015-11-15

  ULJO
Håller med Senta. Detta är nog bara en början, kanske starten på tredje världskriget.
2015-11-14

    ej medlem längre
Tyvärr har vi nog bara sett början av terrorismens fula ansikte...
Mycket sorg följer i spåren.
2015-11-14

    ej medlem längre
Och Guden är gammal och trött??
2015-11-14

  Marita Ohlquist VIP
Så bra du förmedlar det många av oss tänker och känner!
2015-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP