Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Paris sårbara sköte


Långt,, långt bort syns kärlek tyna

Iskalla vindar
från vilsegångna
ökenvandrare

Blåste ut liv
på minuter

Blodfloder flödande
i sorgskräckens delta

En illgärning
utan mening

Är det hat
det är frågan om

eller är det en deportation
av den mänskliga hjärnan?




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2015-11-14 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST