Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som politikerna sår får människor skörda

Sorgen ligger tung över Frankrike
sju terrorist attacker på en dag
visar bara på hur mycket ilska och hat
som ligger bakom angreppen
en stor ledare hyllar och prisar händelsen
varför hörs inte mer av ilskna röster från
imamerna som bor och lever i detta land
och självklart från andra länder
som typ Sverige Norge Danmark Finland
att de helt tar avstånd från attackerna..
vakna och se vakna och hör
vinden som blåser över Europa
är farlig förrädisk kall och ond
politikerna borde skämmas över
sitt ledarskap och sin öppenhet för allt!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-15 11:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Lägger ut på nätet.
2015-11-15

    ej medlem längre
Ja, imamerna är förvånansvärt tysta!
2015-11-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP