Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknar dig ...


När du ser på mig ...

... känner jag
en innerlig värme
spridas inom 
varje litet skrymsle och vrå
i hela mig ...

Önskar just nu
att du vore här ...

Behöver känna dig
och hela ditt väsen
nära tätt intill mig ...

Dig som så innerligt fattas mig ...

... och som är så där alldeles
oändligt innerligt ämnad för mig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-11-15 18:12



Bookmark and Share


  helenita VIP
Så varm, innerlig o kärlekfull!
2015-11-16

  ResenärGenomLivet VIP
Mjuk och fin längtan...
2015-11-16

  Ingrid Trolle
En fin och
öm dikt
2015-11-15

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Skönt och längtansfullt skrivet.
Ha de bra. TBG.
2015-11-15

    ej medlem längre
Vackra kärleksfulla ord, tycker om din dikt.
2015-11-15

  Alysse VIP
Kärlek
2015-11-15

  Hanna Mari Wallin
innerligt, ömt skrivet.
2015-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP