Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min sonhustru som var med fann mig på lägenhetshotellets hemsida på facebook där vi bodde vid vistelsen i Israel som Ni kan se på mina utställningar. En svensk kristen familj från Västerås bodde här samtidigt. Vi hade mött dem vid Jordanfloden.


Jerusalem Home B&B


En glad överraskning

att finna mig själv här

som ett ljust minne


Någon ville

påminna

mig

om

just

idag.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-11-16 17:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbart med sköna minnen...
2015-11-20

  mare VIP
Fint!
2015-11-18

    ej medlem längre
Goda minnen väcks. Så roligt!
2015-11-17

  Eva Helene VIP
Härligt!
2015-11-16

    ej medlem längre
Fin överraskning med minnen från resan!
2015-11-16

    ej medlem längre
Så trevligt!
2015-11-16

    Dan Myrbeck
Verkar vara trevligt!
2015-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP