Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...i väntan på Advent... Och i en helt annan låt får man såväl Paris, sonen, tresteg samt fyrtionde symfonin?!?! https://www.youtube.com/watch?v=hS9_El0n11k


HaikuLucka 4 : icke-synk




synkar med ingen

i varsin timma instängd

springer mellan oss




blott nätschack funkar

från din storstads spridda mord

skyddar jag slottet




fått på vinterdäck

knastrar genom mörkret hårt

saknar min snö än




minutmakaren

fyller fyrti, bytt id :

Tomas Övertid

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-17 18:52



Bookmark and Share


    prima donna
Minutmakaren har ett dygn till 30 + tror jag. och på andra sidan plusstrecket är det inte så farligt...man kan dock bli litet matt
2015-11-18

  Nanna X
Mystik och kalabalik
Schacksurpris och död i Paris
2015-11-17
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP