Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
17.11.2015 Tisdag.


Bara tårarna ser mig

Långt bort somnar julnatten till adventsmusik.
Endast vräkiga fåtöljer stänger ute fattigdomen.

Tända gatljus återger mörkrets tomhet.
Astrids vildvittror går till vila i drömmarna.

Där går de till doms över vilda tankar,
så vill de återfukta ögonvrån.

De ser sanningen bli för mild,
fast rätten skippas dagligen.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-18 10:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vemodsfyllt, så gripande. Du är en poet som kan röra vid själens gränser.
2015-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP