Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landet sjunker som en gråsten

På grund av alla oansvariga politiker
så har terrorhotnivån höjts
vi ska inte vara oroliga
utan leva på som vanligt..
i ett land som är på ruinens brant
och där trygghet och säkerhet
inte längre fungerar som det ska
där välfärden är ett minne blott
och där våld och rån blivit vardagsmat
tillsammans med våldtäkter och skjutningar
bränder och många andra negativa störningar
sen till råga på allt ökar terrorhoten!
hur kan folk leva på som vanligt..
landet sjunker ju som en gråsten!




mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-19 00:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, vi får jaga vår trygghet å vem bryr sig egentligen om sin nästa!?
2015-11-19

  Bibbi VIP
Lägger ut på nätet.
2015-11-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP