Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattlig fundering i mitt lilla hörn
där jag kurar och känner mig som en inte så liten nallebjörn ...



Livets vikt


Får nog bekänna
att det där med att följa vågen
inte någonsin varit någonting
som har legat för mig

men när jag idag
ställer mig på vågen
förundrar det mig
hur allt plus
kan medföra så mycket minus ...


©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-25 03:48



Bookmark and Share


  Helene Månsson
så "viktigt" du skriver och beskriver detta..."hur allt plus blir minus" sparar denna som bokmärke tror jag.../Helene
2006-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP