Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg sanningen till folket!

Tala klarspråk media
och styrande politiker!
säg sanningen till folket
ni bara lindar in och ändrar om
vinklar eller lägger lock
på saker som ska synas!
det är folkets rätt att få veta
vad som verkligen händer
ni klappar ondskan medhårs!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-20 10:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det ser mycket bättre ut om man får sanningen serverad rakt av än om man ändå vet eller får höra på annat håll... sanningen kommer fram till slut ändå...
2015-11-20

    ej medlem längre
Ja, de som sitter vid köttgrytorna har ett visst stöd å rapporterar å lindar in så man nästan spyr.
Men det finns ju alternativ media som du väl läser. Som Samtiden, Avpixlat, Fria tider! Mfl.
2015-11-20

  Bibbi VIP
Lägger ut på nätet.
2015-11-20

    frun
Vad gör staten mot folket?
För politik, vad för slags?
Det sägs att demokrati råder.
Det sägs det och det är ju bra
om det stämmer.

2015-11-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP