Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just nu känns det väldigt ensamt ...


Natten träder in ...

... omärkligt
obevekligt omslutande
såväl kropp som själ
med sitt stjärnklara mörker ...

Likt ett ljudlöst 
ljud och sinnesförstärkande väsen ...

- Längtar gryningen
men än mer 
att få uppleva dig
nära tätt intill mig
som den första 
jag känner och ser när jag vaknar ...

... Att få känna
den energi och kraft
du med din blotta existens 
får att växa, sprida sig och fylla
varje litet skrymsle och vrå
inom hela mig ...

Önskar du vore här 
just nu med mig
ty mer än någonsin förut
du nu fattas mig ...

... och jag behöver dig
för att kunna kunna finnas kvar
hela vägen ut 
och inte disintegrera till kropp och själ
långt innan allt som är 
är över och det omöjliga har tagit slut ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-11-21 01:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Rozsi.kovacs.
2015-11-23

  Rozsi.kovacs

hoppas du hittar hon som är ämnad åt dig. Snart för känns som en lidelsefull,
längtan som du bär på och burit på länge
2015-11-21

  Maud Louise
Så vackert skrivet om längtan...
2015-11-21

  Carl Mikael Fäldt
Jag skall försöka "Häxa" lite!

Troligen kommer du inom en snar framtid-möta dina drömmars kvinna!

Hon är mörk-kanske inte svart-men hon kommer se dig med samma ögon som jag!

Bra text detta!
2015-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP