Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna till ditt hjärtas röst!

Du som bär ett budskap
skriv ut till folk på jord
om möter du motstånd
bara fortsätt sprid ut ord
låt inte någon skrämma
öka styrkan i ditt bröst
skriv på över och förbi
lyssna till ditt hjärtas röst!




mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-21 10:26



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-11-25

  Bibbi VIP
Lägger ut på nätet!
2015-11-22

  Bibbi VIP
Amen!
2015-11-22

    Marica Dahl
Snyggt! Fin rytm och sant budskap.
2015-11-21

    ej medlem längre
Fint, jag har en liten tidning, bygdeblad som jag ger ut varje år å säljer på stan å den vill jag ge ut så länge som det bara går. Det finns ett budskap där! Birger
2015-11-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP