Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livet går vidare oavsett sorg smärta längtan saknad

Livet vänder ständigt sina blad
nya kapitel väntar på att skrivas ner
oavsett sorg smärta längtan saknad
så går det vidare framåt bortåt
tiden lindar om öppnade såren
läker sakta bort det som gör så ont
tills en skorpa bildas men som också
kan rivas upp på nytt utan förvarning
längtan saknaden river i själen
det gör så ont att förlora någon kär
men kärlekens minnen lever kvar
värmer hjärtat livets alla dar
trots tomhetens spår
finns personen nära









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-09-13 13:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Väl formulerat.
2021-09-14

  morgonstjärna VIP
Snyggt foto med fiskmåsen mot solbelysta moln

beträffande sorg saknad finns det olika den sorg då människor dör en naturlig död av ålder eller sjukdom klingar den sakta av och glädjen finner foton som minnet lindas kring.
men de förluster krig övergrepp förtal bedrägerier åsamkar de glöms aldrig bort.
2021-09-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP