Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äcklas

Titta inte,
du blir äcklad

du ser mig
en människa
som söker
efter nått
äkta

slå mig,
spotta på mig
kan inte
bli mer sårad

min själ
är förbrukad
så ta den,
den är din
jag lovar




Fri vers av Magnus VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2004-09-13 21:50



Bookmark and Share


  Maria Diamond
finner inga ord
såå bra!
2004-09-14

  Oproficiell
Det bästa jag läst på länge nu!
2004-09-14

  Cattis Rönn
på samma gång....otroligt bra beskrivet!
2004-09-14

  Roger VIP
Men du har ändå fått dem till ett slags skälvande sårbarhet, bra skrivet
2004-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Magnus
Magnus VIP