Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanningen avslöjar lögnen, alla är inte flyktingar!


Tacksamhet verkar inte finnas på deras karta

Stackars vissa flyktingar
de blir serverade färdiglagad mat
men se det duger inte
de protesterar och kräver
annan mat de är van vid
så vad gör de, jo de kastar maten!
det är inte bara maten de klagar på
de klagar på boendet
de vill ha mer och bättre
tacksamhet verkar inte
finnas på deras karta..
här erbjuds hjälp och öppenhet
men de är inte nöjda
trodde de att de skulle komma
till: allt gratis ta för dig landet
är man en sann flykting
är man oftast svag och tunn
man orkar inte gå långt och länge
de som har levt under förtryck
hot och massiv död
utan mat och dryck
de visar tacksamhet!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-22 12:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, nog är det en konstig reaktion att inte vara nöjd å glad när man flyr från krig å elände, kanske räddar sitt liv!
2015-11-22

  Bibbi VIP
Lägger ut på nätet.
2015-11-22

  Bibbi VIP
Visst är det så.
2015-11-22

  Hanna Mari Wallin
Alla länder bär ansvar att fördela riktiga krigsflyktingar ett skydd.

En gång i tiden inte alls för så längesedan så skickades finska krigsbarnen hit till Sverige, Norge och Danmark

utan sina mödrar och familjer
undrar just hur de barnens öde blev?

och sedan sändes de tillbaka till sina familjer efter några år, det rörde sig om mycket små barn från 2 år och uppåt. vad var Sveriges och Finlands ansvar då. dessa barn utsattes för obegripliga separationer varför fick ej deras familjer släktingar följa med då de behövde skyddas?

2015-11-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP