Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förtroenden som ges och fås, är för mig något obrytbart och okränkbart som när det kommer till verkligt väsentliga angelägenheter som kan avgöra såväl liv som framtid ej får svikas ...


Säga vad man vill ...

... om min 
vilja och tillförlitlighet
när det kommer till
att gå från ord till handling
när det verkligen gäller ...

Men de som känt 
och känner mig
sedan längre tillbaka
i mitt liv
vet med säkerhet
och utan någon tveksamhet ...

Att när jag säger
till någon jag älskar,
tycker om och bryr mig om 

- Jag finns för dig
när du behöver mig!

Så innebär det
att jag också gör det
och gör det jag lovat att göra
och allt jag någonsin förmår
men om nödvändigt 
väsentligt mer än så ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-11-22 21:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sådana vänner betyder allt...
2015-11-24

  helenita VIP
Stark känsla o verkligt viktigt att ställa upp för sina vänner!
2015-11-23

  DominiQueen
ÅÅÅ sååå fint, blir rörd ända in i hjärtat.
2015-11-23

  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2015-11-23

    ej medlem längre
Det har vi säkert alla förstått när vi läst dina fina texter.
Du kan verkligen beröra djupt med dina ord!
2015-11-23

  Gisela Nordell
hålla sina ideal, hålla fast vid det man tror
och håller kärt, fint uttryckt och vackra tankar
2015-11-22

  Ingrid Trolle
Det du här skriver
har vi alla säkert
varit övertygade om.
I denna text uttrycker
du det väldigt fint.
2015-11-22

  Hanna Mari Wallin
Känsla som du förmedlar så starkt och orubbligt här!

är ett underbart budskap.

2015-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP