Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

urmOr

 

 

du har ett andetag som rör

när du andas fylls mitt liv

alla stigarna du ger jag ser dem skymta

mer och mer

på din hud så får jag fäste

jag kan springa fort och lätt

 

du har en lunga inom mig

 

och när jag sjunger blir mitt allt

så fyllt av dig,

 

så fyllt av andetagen

 

 

så fyllt av dina andetag.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-22 21:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket, mycket fint om våra vandrande själar.
2015-11-23

  Gisela Nordell
vackert
2015-11-22

  Mats Edin VIP
Du har en lunga inom mig = fantastisk rad
2015-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP