Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text är skriven i en japansk diktform som kallas Haiku.


ÄL(G)SKOG

 

Köttmarknad i skog

Jägaren älskade vilt

Frun bjöd innanlår




Bunden vers (Haiku) av Pulsatilla
Läst 1900 gånger och applåderad av 18 personer
Utvald text
Publicerad 2006-04-25 11:09



Bookmark and Share


  papessa
nu fick jag mig ett morgonskratt...hahah ...och det tackar jag för..
2008-10-10

  Rude Billy
den här var riktigt rolig!
2008-08-05

  LassO
Hon fick ett skjut i alla fall då...
2008-02-23

  berxper
Ha ha...riktigt kul!
2008-01-11

  Mats Henricson
Hehehe, jägarhumoristiskt.........., på någe vis..
2008-01-10

    Amoreboy
haha!!!intressant
2008-01-09

    Trast
Haha
2007-12-29

  Bjarne Nordbö
Efter att ha skrivit Räven blev jag nyfiken på denna. Vilket garv du bjöd på. Tack.
2007-12-02

  ochjag
ha ha ha ha ha underbart! minimalistiskt fyndigt charmigt. kör hårt!
2007-11-29

  ia VIP
:):):):)
helt galet underbar!
mitt i prick!
2006-10-26

  Madjori
*Ler*...Bara så braaa!!!
2006-10-01

  Ylva Petterson
hihihi vilken rolig en =P önskade att jag också kunda skriva!! /ylva
2006-08-22

  Nils Sondefors
Hej!
Jag har halkat in på denna ett flertal gånger; den har absolut något visst.
Det är dags för ett omdöme...
2006-08-09

  hawkeye
Klurikul dikt :)
2006-07-20

  Anders P VIP
mycket fyndig lek med ords betydelser.
2006-05-20

  Bissen
Uj!!! Jättebra!
2006-05-11

  JMR
Superduperbravissimistisktdunderbraiskt!
2006-05-05

  Agnes
WOW!!!! Gu' va bra fångat! Fyndigt, finurligt, roligt och knivskarpt träffsäkert. Kan inte bli annat än toppbetyg. Grattis till en välförtjänt Stjärna. /Agnes
2006-05-05

    carimba
UNDERBAR!
2006-04-27

    vindherde
Haha! Störtskön!
2006-04-27

  solglimt
WOW instämmer med föregående skrivare om att det är mitt i prick - skickligt :))
2006-04-26

  Ola Rydberg
underbar humor och (pricksäkerhet)
2006-04-26

  Janjohan
Bullsaj!
2006-04-26

  swimsus@gmail.com
Hehe..klockrent!!
2006-04-26

  småbusig
Bjöd hon innanlår... aaah... då var hon kanske fransyska?
2006-04-26

  Cris
och detta skriver du i grönt..!? hehe
klart skogen är ju grön..förstås..

Äälskar dubbeltydigheten ... gör att jag
hoppar fram och tillbaka i raderna

skapar funderingar.. var frun i skogen
eller var det i köket
osv
2006-04-25

    Cajsa
Bra skrivet min vän!
2006-04-25

  DanSan
.


Hahaha

Ja detta var en rolig en!!!

innanlår *LER* hahaha



.
2006-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla