Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Själen längtar stillheten

Själen längtar stillheten
tystnadens ljuva sfär
ensam absorbera dess skönhet
bara finnas nu & här

Ofta vandrar tankarna
till naturens oändliga mark
till stranden vid vackra sjöar
många gånger gjort mig stark

Skogen bär dragnings krafter
fantastiska ting där sker
tunga saker faller från axlar
mycket klarare man ser

Helande stunder på bryggan
på stubben är underbar
dit söker jag mig så ofta
tar tillvara livet jag har









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-02 12:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Odla tystnaden ty i den talar Gud"
2022-04-06

  Bibbi VIP
"Odla stillheten ty i den talar Gud".
Daglig Kraft av "två lyssnare"
2022-04-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP