Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En aspekt bland många andra ...


Det finns så mycket hopp ...

... och möjligheter
att finna i världen ...

Det svåra är dock
att finna ut var
när man är upptagen av
att orientera sig 
steg för steg på färden ...

... för att ej
allt för mycket 
riskera fallgroparna
mellan 
ekvilibristernas strålglans
och
de ständigt lika obevekligt
närvarande svärden ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-11-26 22:40



Bookmark and Share


  Daniela I
Fint skrivet gillar!
2015-12-02

  Johan Strömstedt
En härlig text att inmundiga, fint!
2015-12-02

    ej medlem längre
Gratulerar till pallplatsen .
2015-12-02

  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2015-12-02

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det blir en balansgång...
2015-11-29

  Ingrid Trolle
Vägen framåt går inte på
räls, men du har fått förmågan
att resa dig ur ofantliga
gropar och de ständiga svärd
som du måste undvika att
trampa. Mycket väl uttryckt!
2015-11-27

    Sefarge VIP
Bra skrivet!
Att först försöka ha
Ljuset tänt inom sig
Än att söka det utanför.
:)
2015-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP