Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skulle intet hellre önska än att få vakna med dig just nu istället för att på ren utmattning i din närvarande frånvaro behöva krypa ner i min tomma säng - det saknar liksom poäng ...


Saknar den mig ...

... jag är
när du somnar
och vaknar
nära tätt intill mig ...

Du tänder 
ljusen i
varje litet skrymsle och vrå
vilka ger näring och liv
åt glöden som föder
elden inom mig ...

... när dina ögon
ser så där du vet på mig ...

... då jag smeker
din kind
och viskar i ditt öra
hur mycket jag älskar dig ...

Du fattas mig!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-11-27 06:57



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Saknadens varma smärta är du en mästare att beskriva.
2015-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP