Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många IS sympatisörer i Sverige

Islamiska staten värvar
det finns många i vårt land
de söker ständigt nya
att med dem få knyta band
de bär ett våldets budskap
ingen frihet får slå rot!
diktatur är deras stjärna
lyser utav hat och hot!
så kristna och judar
som bor och lever här
vi är fiender till IS
ingen kärlek till oss bär!
"konvertera är deras budskap
annars väntar ond bråd död
men jag ger ALDRIG upp
min tro på Livets bröd"
jag knäpper mina händer
tack Herre du älskar mig!
ber: hoppas att många ur IS
får lära känna dig!




mare








Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-27 16:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!

Lägger ut på nätet.
2015-11-27

    ej medlem längre
Ja, så är det. En fin bön!
2015-11-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP