Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag var liten var jag ledsen, nu är jag bara arg


elvaåringen inom mig
behöver en kram idag
liksom fjortonåringen,
sjuttonåringen,
tjugotvååringen


och jag,
trettioåringen,

vill bara slå
på en boxboll,
en husvägg,
på dig

jag har inte tid
att kramas längre

jag är förbannad




Fri vers av lisalajsa VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-28 13:45



Bookmark and Share


  in effigie VIP
känner inte igen för egen del...men.. förbaskat bra skrivet!
2016-06-29

  Scarlett Miryam VIP
Och jag med. Ville skriva något mer originellt än att jag också känner igen mig, men det var visst det bästa jag kunde få fram här.
2015-11-28

    AgnesKenshin
gillas mkt! o känns igen :)
2015-11-28

  Quasimodo
Starkt och känns igen!
2015-11-28
  > Nästa text
< Föregående

lisalajsa
lisalajsa VIP