Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friheten blåser emot dem hårdare

Våldsamma personer
som älskar att attackera
yttrandefriheten och demokratin
ska motarbetas kraftfullt
de ska inte tro annat!
alltid ska dessa typer bråka
kasta föremål gapa och skrika
deras hjärtan är så hatiska
stackare som slösar bort
sin tid på detta sätt
de kommer inte att vinna
friheten blåser emot dem hårdare
tills de en dag ligger platt
ty den gillar inte diktaturbeteende




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-30 10:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Lägger ut på nätet.
2015-12-01

    ej medlem längre
Nej, den intoleranta vänstermaffian har ingen framtid!
2015-11-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP