Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Optimisten och pesimisten har i regel lika rätt - dvs 50/50 ... - Men optimisten har större möjlighet att avnjuta de möjligheter livet bjuder på ...


Även en dag som idag ...

... är väl värd att fira
oavsett
om den är fantastisk
eller blott bara 
som dagar kan vara
när de utifrån 
ett subjektivt perspektiv
är som allra bäst ...

Men så är även dagar
då katastrofen
i allmänhet
och livets 
allmänna djävlighet
synes styra
och kontrollera
hela vår aktuella verklighet ...

Ty att vi 
oavsett det som händer och sker
likväl finns kvar
och ens får uppleva och se
ger oss möjlighet
att lära av den erfarenhet 
det förhoppningsvis kan ge ...

... och det
är väl värt att firas i sig
då det innebär
att du ännu har en chans
till att förändra din verklighet ...

... och att morgondagen
kan bli 
en bättre dag för dig
att våga hoppas på i ditt liv ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-30 07:28



Bookmark and Share


  DominiQueen
SNYGGT!!!
Sprider en fin klar optimism...
Bokmärks, jag tycker om ord som lyfter själen (även öppenhjärtliga nakna och tuffa sanningar förvisso9 men när ORD inger hopp är det optimalt känner jag.. Så tack Peter, igen.
2015-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP