Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sanningen avslöjar agendan, sanningen står för frihet!


De har gått in i lejonets gap!

Islam är på väg in i hela EU
deras agenda är att ta över och styra
med stenhårda sharialagar
tecken har länge varit synliga
kors rivs ner tas bort
kyrkor och andra lokaler
görs om till moskeer
judar flyr detta land
på grund av ökade attacker
kristna flyktingar blir ofta
hotade och trakasserade
på grund av sin tro på Jesus
det är så solklart vad som är på gång
men många tycker inte så
som våra styrande politiker
de har öppnat dörren till detta
tycker att det här är jättebra
de har gått in i lejonets gap!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-01 11:04



Bookmark and Share


  aol
Verkligen oroväckande, bra skrivet,
2017-08-21

  Bibbi VIP
Så är läget tyvärr.
2015-12-01

    ej medlem längre
Ja, vi får se om vårt hus i tiden!
2015-12-01
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP