Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vara trogen sin själ


Bortom gudars räckvidd


Gudarna når mig inte.

De räcker inte ens upp
till mina fotknölar.

Dårarna, vilka dansa runt dem,
har mycket att förklara
den dag när allt ska utmätas.

I barns ögon,
förklaras den änglamakt,
vilken övergår all vår fattningsförmåga

Så är det förklarat;
gudar existerar ej!

De är enbart en konstruktion
av maktmänniskans egoism.

Det har på grund av det
skapats ett otal lagar.

Men änglarna
ropar, ropar, ropar!

Att älska
är den enda lagen!




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-01 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST