Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår

jag ser hela universum
i mina tårar
och begraver en stjärna
vid min fot
allt jag funnit har jag sänt åter
med nordanvinden
för jag vill bara äga
allt det jag inte har

tryck mig mot ditt bröst
så jag kan höra
de trygga slagen av
ditt hjärta
påminn mig om att du lever
och tina mig
med din heta
andedräkt




Fri vers av Jess81
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-04-25 20:16



Bookmark and Share


  hawkeye
Vacker, så vacker...
2006-04-28

    Bodil Sandberg
Vilken vacker dikt!!!!Tycker mycket om den!
2006-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Jess81