Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kullerbytta

Uppochner
sen ner och upp
nere ett tag
sedan återigen upp

Vilken utsikt
där nerifrån
mot himlen
förstås

Jag ser solar galaxer
jag ser vita moln
däruppe är det så tyst
härnere ett blad för munnen

En kullerbytta
för omväxlings skull
och när jag kommit
upp igen
ser jag himlen
här nere




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-02 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP