Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oj, vad rörigt det blev


Han hade visst ett liv tidigare

Man börjar att förstå och det är fel allt blir fel
man vill inte höra mer nu, men ens öron proppas fulla med ord meningar förståelse
man vrider sig mot obehag men vetskapen finns och nej tyst inte höra mer
ens mur rasar ner idyllen försvinner vaddå jag förstår inte
skrattet mildrar ja, men sen kommer mer ens öron orkar inte höra
och snart är man så fullproppad
tårar tynger i mitt inre jag är en tung något
svävar iväg
jag vill inte förstå




Fri vers av sara-alice
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-04-25 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sara-alice
sara-alice

Mina favoriter
I´m not there
självklart