Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doktoranden och horan

Ja men du vet ju bäst!

Har alltid svar på tal

Diagnosticera mig bara sådär som en liten doktorand som du inte är

Men fitta vill du se

Oavsett hur jag är

Men du vet ju bäst

För du är ju bättre än jag som ligger naken framför dig på begäran

Jag är ju ingen och du är ju pompös

Du vet ju bäst

Jag är ingen




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-04 20:59



Bookmark and Share


  Jesse Jöns Tufve
oj obehagligt och självutlämnande, välskrivet och smärtsamt.
2015-12-07

  Lars E Jönsson
Tror du vet bättre, bara en tidsfråga
2015-12-05

    Marica Dahl
Tragiskt vackert skrivet..!
2015-12-05

  Lasseman VIP
Skulle vänt på det och låta han få ligga där naken... då skulle han nog inte vara så pompös.. bra skrivet min vän
2015-12-05
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa