Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt barnbarn redan klar med packningen och jag också för en månads vistelse i USA . Trappar därför ned på poeter.se successivt. Bild Lawona Forslund.


Redo för avfärd Arkansas.

Mitt barnbarns morfar och mormor fröjdar sig

liksom morbröderna med familjer i Arkansas

och jag blir besmittad av denna djupa glädje

att få mötas igen över både jul och nyår...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-12-05 14:27



Bookmark and Share


    Annika J
En god jul hos dina kära önskar jag dej!
2015-12-13

    Dan Myrbeck
Det blir nog fint!
2015-12-07

  Eva Helene VIP
Allt gott på din resa! Tänk så många intressanta och roliga upplevelser som ligger framför dig! Förväntansglädjen lyser här! Fint!
2015-12-07

  Marita Ohlquist VIP
Grattis till Uppmärksammade texter!
2015-12-07

  Marita Ohlquist VIP
Önskar dig allt gott!


2015-12-07

  Ljusletaren
Trevlig resa och ha det nu bra och mys och mys igen. God Jul & Gott Nytt År/kram
2015-12-07

  louisegirl
Önskar dig en härlig och trevlig resa <3
2015-12-06

  mare VIP
Underbart Bibbi
jag gläds med dig ;))
njut av din dyrbara tid
på andra sidan Atlanten!

2015-12-06

    ej medlem längre
Önskar dig en riktigt fin och givande resa till din släkt i USA.
2015-12-05

  i af apa
önskar dig en fin trygg resa!
2015-12-05

    ej medlem längre
Jag önskar dig en fin resa som kan ge lite ljus i allt mörker. - Aho Mitakuye Oyasin … All my relations.

Kram, Ann
2015-12-05

  Chawa VIP
Önskar dig en trevlig resa och skön vistelse i gemenskapens kärleksfulla ljus!
2015-12-05

  Ess VIP
<3härlig resa tillsammans med dina kära önskar jag dig<3
2015-12-05

  Lars Hedlin
Gott ha de bäst..kram
2015-12-05

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Then let's start with the traditional greetings: I wish you have a nice Christmas and a Happy New Year!
2015-12-05

  ResenärGenomLivet VIP
Önskar dig allt gott på din resa...
2015-12-05

  M M Mannheim VIP
Avundsjuk...men du glöm puffran i väskan!
2015-12-05

    ej medlem längre
Måtte din resa uppfylla alla dina förväntningar och ge dig massor av varma fina upplevelser.
Du kommer att vara saknad här...men efterlängtad!
2015-12-05

    ej medlem längre
Önskar dig en trevlig resa!
2015-12-05

    ej medlem längre
Heja Bibbi, å ha det så gott over there!
2015-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP