Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orkar inte...

Orkar inte skämmas mer.
Orkar inte vara rädd längre.
Orkar inte leva mer.

Allting går emot mig...
Ingenting vill som jag vill...
Jävla skit!

Orkar inte kämpa mer.
Orkar inte låtsas längre.
Orkar inte le mer.

Jävla skit liv!
Jävla skit liv!!

Orkar inte skämmas mer.
Orkar inte vara rädd längre.
Orkar inte leva mer.

Hjälp mig härifrån!
Hjälp mig bort!
Hjälp mig försvinna!!

Orkar inte kämpa mer.
Orkar inte låtsas längre.
Orkar inte le mer.

Låser in mig.
Stänger alla fönster.
Jag är rädd...

Orkar inte skämmas mer.
Orkar inte vara rädd längre.
Orkar inte leva mer.

Denna jävla väntan.
Väntan på det besked som jag egentligen inte vill få.
Väntan på ett förlorande.

Orkar inte kämpa mer.
Orkar inte låtsas längre.
Orkar inte le mer.

Det är nu som jag saknar din närhet.
Det är nu som jag bara vill ha dig tillbaka.
Det är nu...

Orkar inte skämmas mer.
Orkar inte vara rädd längre.
Orkar inte leva mer.




Fri vers (Fri form) av ©Anniz
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-06 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

©Anniz
©Anniz