Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
06.12.2015 Söndag


Hemligheter

Du gråter min vän. Den stora hemligheten ligger väl förborgad i djup sjö. Om någon annan kände den så hade den inte varit hemlig. Och nu, när ingen annan känner den, så finns den knappt. Endast några obesvarade frågor från ickeexistens.

När jag är borta och du till slut fått en ände på dina tårar, blir hemligheten vår, sommar och höst. Utan att någon upptäcker den. Men alla hemligheter upptäcks en dag, för sånt är livet. Då vet jag att jag slipper alla dessa obesvarade frågor.




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-07 21:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Obesvarade frågor...hemligheter...livet är fullt av mysterier, både goda och onda.
2015-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP