Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstruktiv kritik...

..är inte din åsikt om budskapet.

Det är din åsikt om formulering, ordval och läsvärde m.m. Tack 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 463 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-08 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver