Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

problem

Pallar inte allt detta jävla skit...
Pallar inte alla dessa jävla problem...
Pallar faan inte med att leva längre!!

Allting går åt helvete.
Ingenting blir som jag vill...
Hela världen bara faller samman...

Why me?!
Why?!

Kan någon svara på det?

Varför måste det alltid vara jag?
Varför måste det alltid vara mitt liv som skiter sig?
Varför?!?!

Jag orkar inte längre.
Jag vill inte mer.
Jag vill fan bara dö!!

Snälla låt mig försvinna.
Snälla låt mig dö.
Snälla!

Jag ber Er, låt mig dö.
Jag ber Dig, hjälp mig försvinna.
Jag ber Gud, snälla hjälp mig!




Fri vers (Fri form) av ©Anniz
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-08 19:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Detta skulle kunna vara en punktext.
2015-12-08
  > Nästa text
< Föregående

©Anniz
©Anniz