Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag den 11 december

Bilen rullade på genom
det grå färgade landskapet
några dimslöjor dansade
över en del vinter ängar
en kort liten uppvisning
precis som gryningens
tysta uppvaknande..
stannade till vid en strand
det jag såg var himmelskt
jag blev helt lyrisk
min kamera gick varm
ville fånga uppgången..
solen höll på att gnugga sina
morgontrötta ögon
sträckte ut sina guldgula strålar
jag log och tog emot!




mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-11 18:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, det är vackert när solen stiger upp på morgonen, här har vi en massa hus som står ivägen. Å man är för bekväm att hitta fina kameravinklar....
2015-12-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP