Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buren av kärlekens änglar

Min tacksamhet den flödar
mitt hjärta sjunger utav fröjd
ty den lycka som jag äger
kommer från en högre höjd

Guds kärlek genomsyrar
strålar mig med ljuvlig frid
är buren av kärlekens änglar
genom livets kamp och strid

Jag vandrar aldrig ensam
någon håller ömt min hand
genom livets alla terränger
tills jag når ett annat land

Det himmelska ljusa vackra
mitt hopp min längtan är
jag ska flyga fri mot målet
till hemmet ovan där!




mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 618 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-13 11:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, vi har mycket att tacka för, när Gud fyller vår ande å själ!
2015-12-13

    fröken Mia
Underbart !!!
2015-12-13

  Marita Ohlquist VIP
Läser och njuter av din fina text!
Förmedlar lugn och harmoni.
2015-12-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP