Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mormor och bästa vän, lämnade för flera år sedan.. hon längtade hem till sitt rätta hem, hennes ögon strålade då hon talade om landet ovan där, detta var hennes ord..


Vi möts igen, fäll glädjens tår

Sörj inte då jag är borta
gläd er i Herrens ord
torka bort sorgens tårar
lev och njut er stund på jord
jag flyger till min boning
min fristad och ljusa hopp
min tid är kommen ute
klarat av mitt långa lopp
bär inte svarta kläder
utan vita gult och rött
i regnbågens alla färger
fira att jag Jesus mött
var glad att jag är hemma
att jag har levt i 100 år!
och jag väntar på er alla
vi möts igen, fäll glädjens tår




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-04 11:24



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Så är det! Jesus i höjden!
2016-03-04

  Bibbi VIP
Underbart med ett så levande hopp att lämna efter sig.
2016-03-04

  Nannie
väldans vackert
2016-03-04

    ej medlem längre
Vacker text!
2016-03-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP