Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en dag i maj vill jag minnas



Där var inte sig själv någonstans
Fejkade bortom rimligt tvivel då det kom som ett brev
Flaskpost från fjärran drömmar
Det som endast såg det den ville se
Så in i norden djupt förtvivlad vilja
Att vara något annat än det stämplade frimärke på utsidan
Allt bara för att insidan skulle åka vidare
Osedd inuti det kuvert som var av jorden kommen
För att så att säga älska det innersta till döds
Om så inte var för världen det myllrande




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-14 20:04



Bookmark and Share


    glas-svalan VIP
Jag tycker om det du skriver.
2016-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson