Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love U

Den enda jag vill tänka på just nu är Dig!
Det enda jag vill drömma just nu är vårt liv tillsammans!
Du är mitt liv! :)

Kunde aldrig tro att jag så kort tid efter en sådan händelse skulle kunna lita på någon igen.
Eller ännu mindre älska någon!
Men en sak är säker.
Jag Älskar Dig!

Du är fan mitt allt.
Du är luften jag andas, stjärnan i mörkret och helt enkelt mitt allt!

Du får mig att känna saker jag inte känt på hur länge som helst!
Du får mig att inse att jag är älskad, stark och helt enkelt inte är ensam!
Och Det, ska du veta, är det inte många som lyckats med.

Det är inte många som lyckats med det som du just nu lyckas med.
Det är inte många som fått mig att le bara av tanken av en så underbar människa, som du faktiskt är.
Det är inte många som får fjärilarna att flyga, som får mig att hoppa och fnittra bara genom ett sms.

Just nu är det bara dig jag kan tänka på!
Just nu är det bara vårt liv tillsammans jag kan drömma om.
Just nu är det bara Du och Jag!

Jag Älskar Dig!




Fri vers (Fri form) av ©Anniz
Läst 338 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-14 21:52



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Härligt!<3

2015-12-14
  > Nästa text
< Föregående

©Anniz
©Anniz