Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Myror, batman och midsommar.


Batman och robin.

Livets hav blandas ut med salt och peppar på en äggmacka.
Jag skulle ha svalt syran som jag fick utav prästen, men istället så tog jag min väska och gick till satan. Jag visste att han skulle ge mig något bättre än syra, och jag hade rätt. Han gav mig miljoner med maskar i min tarm. Jag brukar vara sjuk ibland, men det är så jag får leva, jag brukar vara sjuk ibland men nu vill jag inte eksistera. Vi dansar ibland i pölen utanför huset, Jag brukade ligga i sängen för att sova av mig ruset. Ruset ifrån tabletter och kokain. Helvete flicka va du är fin. Hav. Hav. Hav. Slav Slav. Slav. Slav. Buren utav myror som kan bära 10000x mer än deras egna vikt. Ta mig säger jag till dessa varelser på ett sexuellt sätt. Dom tog av mig min kavaj, käkade upp båda skorna, sen så spottade dom mig i ansiktet och sa, min herre får jag lov. Jag var herren och han var slav, och piskan vidrörde deras ryggar, Det var vinter det var arbete och dom grät medans dom sjöng. NANANANANANA NANANA NANANANANA NANANANANA NANANANA, Batman.

Slut.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Smutsigkung
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-17 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smutsigkung
Smutsigkung