Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det såhär det känns

Är det såhär det känns
rötter som har slagit knut runt fötterna
och vandrar upp för benen
när man stannar, yr av turbulens
doft av bränt hår efter att
ha skakat bort svavel med
avdomnade händer
den svävar runt ansiktet
som svart snö i mörkaste november
som att ha greppat varje gren
för att kunna springa fortare
så fort en dimmig blick tillåter
du är förevigt jagad, förevigt sen
Är det såhär det känns att dö, frågade du
Fortsätt springa, svarade jag,
Annars är jag rädd att det är över nu




Fri vers (Fri form) av sextonförevigt
Läst 314 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-12-17 21:27



Bookmark and Share


  Robin V
Suggestivt!
2015-12-17
  > Nästa text
< Föregående

sextonförevigt
sextonförevigt