Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets vardag

Vaknar frukost duschen
Kostym kaffe bilen
Köar morgonruschen
Tutar telefon milen

Möte kaffepaus rapport
Uppgifter löfte konfys
Underlag chefsapport
Snabblunch analys

Ståfika hjärtslag avgift
Försäljning kontrakt
Inköp avvikelse bedrift
Logg möte hetsjakt

Ångest vånda bilköer
Snabbmat barn idrott
Vardag tv förströelser
Natt mörker livslott




Bunden vers (Rim) av Skaldafnord VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-22 22:57



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlat!
2015-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Skaldafnord VIP