Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens tid





Nu
är kärlekens tid
nu
är drömmarnas tid

älskande går i ljuvt svärmeri

Nu
är havets tid
nu
är vindarnas tid

molnen flyktar så fort förbi

Nu
är rosornas tid
nu
är glädjens tid

hjärtat sin sorg bevekar

Nu
är gryningens tid
nu
är solens tid

själen sin ångest förnekar


låt dig förtrollas
låt
dig bedåras
i
stunden den fullständiga

Ty
morgondagen
nalkas skoningslös
i skuggor som välva oändliga


Bs-06











Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 426 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-26 22:06



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Carpe diem :)

Bra text Bodil!
2006-04-27

  Rachel Roth
jo, vi får passa på innan molnen drar förb igen!
tycker om din fina text
2006-04-26

    Cajsa
Mycket bra skrivet!
2006-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg