Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan utan ord

genom seklernas ögon
gryr natten
och mina fingrar flätas in
i tårpilens skugga
ett andetag av gryning
ett fotsteg av glömda
drömmar
långsamt smekande
som tonerna av
en hängiven lovsång

Du är Alltet
Du är Intet
Du är början
Du är slutet

nattens trevande konturer
suddas ut
dina skymningsfingrar
smeker månens hud
ett andetag av stjärnljus
en virvlande dans av dåtidens
minnen
långsamt längtande
som tonerna av
en kärleksfull psalm

Du är slutet
Du är början
Du är Intet
Du är ALLT







Fri vers av Jess81
Läst 514 gånger
Publicerad 2006-04-26 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jess81