Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller en faller alla?


Jag vet
hur det är
att vakna
ensam
med
rödspruckna ögon
precis
varenda morgon
sprängs
mina drömmar till
ett
ingenting
och
jag undrar

var
jag verkligen här
när
mina ord
fängslade
mig
som om
ingenting annat
någonsin
sagts
om mig
tidigare
är jag
bara
meningslösa meningar

och ord
som
spills ur
min mun
likt
en gåta
utan en
fråga
jag
är aldrig
det jag säger
och
jag säger
aldrig
vad jag
är

det
händer
någonting
med
mina slag
försöker
jag uttrycka
känslor
som
sprickor i kanterna

fasaderna
faller
jag
faller
inte alla

någon gång
vill
jag somna
med
sanningen
utanför
mina ögonlock
det värker
innuti
är jag
endast
ett
innbördeskrig
och
en krossad
region?




Fri vers av pyret
Läst 379 gånger
Publicerad 2006-04-26 22:32



Bookmark and Share


  Daemon
Hey, den här var ju rätt schysst trots sin extrema uppbyggnad.
Vad tror du om att ändra slutet till:
"en krossad religion?"
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

pyret
pyret