Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att gömma undan det som ändå inte kunde ses



I en omformad variant av den sprudlande världen som satt som klistrad inom
Satt som klistrad framför
Ovan
Som för att helt plötsligt ställa sig upp allvetande om åtminstone det ena
För utanför satt de blottade barnen i ring
Kringdansande bland salta droppar
Runt himmelshöga träd i stundande förundran över det att inte våga




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-29 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson