Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget bra slädföre denna gång Väntan efter nästa jul är lång


Julen drar sig sakta tillbaka


Tomten i röda galonkläder går
lämnar inte efter sig några spår

Alla klappar är nu slut
vår tomte kan andas ut

Mer snö kanske kommer efter nyår




Bunden vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-30 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST