Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigaren


Man tror vad man vill tro
och av luft byggs en bro
av möjligheter.
Men tron, tron om det värsta
kan döda de mesta
av saligheter.

Jag vet vart jag ska gå
och vad jag måste nå.
Jag är krigaren.
Jag ser, om än i dimma
en nätt vacker strimma
utav sanningen.

Men världen är i nöd
och framtidstron är död.
Jag är krigaren.
Jag ger inte upp så lätt
och jag ska på mitt sätt
finna meningen.




Bunden vers (Rim) av Thomas Widemark
Läst 389 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-12-31 17:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra!
2016-03-02

  Linda CH VIP
Hoppfullt och starkt poetat!
2016-01-28

  Gisela Nordell
"ser, om än i dimma
en nätt vacker strimma
utav sanningen. " tycker om dessa rader,
krigaren av sanning och mening.
2016-01-06

  Jan Widströmer VIP
Låter som en heroisk föresats, passande som nyårslöfte.
2016-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Thomas Widemark
Thomas Widemark